Hadiah comel untuk yang tersayang!
Pelbagai barangan comel untuk kamu dan si dia!
2
toink2 ^_^

Apabila baby terima result PMR! ^_^

Assalamualaikum semua ^_^
kaifa halukk, kali ni sy nak wat entri yg santai je,
Tengah2 demam result PMR
ni, tbe2 sy ter bayang mcm mne la kalo baby
yang terima result Pmr, hehe
Nak tau cne, ce tgk bawah,
Entri ni santai2 je, utk ilangkan tension, rilek2
Enjoy laughing!
Happy Reading!
Keep on rolling! ^_^

Muka lagi sebulan nak amek result, sempoi!

3 weeks to go, ala jgn kecoh2 :P

2 minggu lagi, 2 weeks mean freedom
! Hua3

A week, ala, korang tau kan dalam seminggu ada 7 hari, lambat lg :D

5 hari, jom jejalan bandar :D

4 hari, kenapa kwn2 aq asyik update status fb
cuak2, hidup kne tenang la

RM100000 untuk 1 idea?!

Gempak la Levi!

3 hari, lalala~

2 hari, aishh kenapa ni, tdo x lena, mandi x basah, makan x kenyang

1 hari, dup dap dup dap

3 jam, huh, nak takot ape, pmr je pon~

2 jam, oit jap, g bilik air!!

1 jam, ramainya orang kat sini O_o

RM100000 untuk 1 idea?!

Gempak la Levi!

agak2 ape keputusan
baby ni? Hee

Komen korang? ^_^


Mencari hadiah comel untuk yang tersayang?


2 ulasan:

  1. hhee...comel2...alolo....tomeinyer baby... :-)

    BalasPadam
  2. hehe, comel kan!! ee geram tgk ^_^

    BalasPadam

Copyright© All Rights Reserved Adira Husna Here at adirahusna.blogspot.com